Oldalak

Hajegyenesítés

Amíg korábban tartós hajegyenesítés után nem lehetett a hajat kémiai eljárással kezelni (például festeni), addig mára – köszönhetően a technológiai fejlődésnek – vannak olyan termékek, amelyekkel szinte bármit elbírnak a frissen egyenesített tincsek. A szőkítést általában igyekszünk elkerülni, azonban keratinos kezelés után akár a balayage is beleférhet.A tartós hajegyenesítés olyan eljárás, ami a hajat 3-4 hónapra egyenessé, gyönyörűvé teszi és közben nem mellesleg a hajat is ápolja!A Great Lengths világvezető márka a hajhosszabbítás területén, nemzetközi sikere az egész világon elismert. Kiskoromban nagyon szerettem fodrászhoz járni, nagyon érdekelt hogy mi történik éppen a hajammal, figyelemmel kísértem a fodrász munkáját. Majd érettségi után döntöttem el hogy kitanulom a szakmát és azóta egyre jobban szeretem. Örülök hogy emberekkel foglalkozhatok és örömet szerezhetek nekik.


 

Euro árfolyam

A dollár árfolyam grafikon elemző egyéb pl. MNB oldalról megjelenő tartalom oldalunkba beillesztve. A dollár árfolyam grafikon elemző használatával elhagyja oldalunkat, a megjelenő tartalomért, hírekért, reklámokért oldalunk készítő felelősséget nem vállalnak.


 

Medence fóliázás

A medence fóliázás árak anyag és munkadíjjal együtt értendők.Ha azon kevés szerencsések közé tartozol, akinek saját medencéje van, de nem találsz hozzáértő szakembert a feladathoz, akkor most megérkeztél a megfelelő helyre ahhoz, hogy a medence felújítás neked is sikerüljön.A medence építés bár nem túl bonyolult mégis sok odafigyelést igénylő folyamat. Pontosan ezért sok ügyfelünk “kulcsrakész” kivitelezést igényel tőlünk, de minden évben akadnak olyanok, akik költség hatékonysági okokból Maguk intéznék a medence építés folyamatát.Fémfalas fóliás medencék és épített medencék fóliázásához szükséges medence fólia és tekercses fólia, melyet szakembereink precízen telepítenek az Önök kényelme érdekében


 

Szélvédőcsere

A szakszerű szolgáltatásunk során Ön a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapja, a helyszíni szélvédőcsere és javítás minden előnyével. Hozza el autóját, mi kicseréljük a szélvédőt.


 

Fűkaszálás

A fűnyírás és fűkaszálás gyakoriságát is a fű fajtája, növekedési üteme határozza meg, de általános aranyszabály, hogy a fű hosszának egyharmadánál többet soha ne kelljen levágni. Ha elhanyagolták, régen vágták a füvet és túlságosan magasra nőtt, tanácsos inkább több részletben visszavágni a kívánt magasságra. Itt is, ahogy minden kerti és talajkezelő feladatnál a látványos eredmény kulcsa a rendszeresség!A zöldterület gondozás, kertrendezés, fakivágás után a gallydarálás ághulladékot, lombot nagy teljesítményű géppel felaprítjuk, kérésre el is szállítjuk, így sokkal gazdaságosabb.Az irodatakarítás a tiszta és higiénikus munkahelyi környezet kialakításával a legösszetettebb, legaprólékosabb feladat.


 

Kárpitos

Közel 16 éve foglalkozunk kárpitozott bútorok teljes körű felújításával, javításával, kárpitozásával. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően kiváló minőségű kárpitosmunkát végzünk. Elkészült bútorainkból láthat egy válogatást Galériánkban, keresgéljen bátran és hívjon ha valami megtetszett.


 

Napelem

Számolja ki, mekkora napelemes rendszerre van szüksége, villanyszámlája kiváltásához, vagy elektromos autója tankolásához!Ingyenes és gyors napelemkalkulátor valódi számokkal! Szerencsére a magyar családi házak döntő többsége ebből a szempontból teljesen alkalmas napelem rendszerek telepítésére. Egy átlagos napelem rendszer számára egy durván 25 m2-es szabad tetőfelület bőven elegendő. Az ideális kiépítés 30-40 fok közötti dőlésszöget követel meg, míg a helyi adottságok – például árnyékolás megléte – figyelembevételével a lehetőség szerinti legpontosabb déli irányú tájolást.


plasztika.info.hu

A nők életének legfontosabb momentuma, amikor gyerekét világra hozza. Azonban a növekvő méh hatására a hasizmok elgyengülnek, ami nagymértékű hízáshoz vezethet. Azok az anyukák, akik nem látnak más módszert régi alakjuk visszanyeréséhez a mellnagyobbítás vagy hasplasztika lehet a megoldás, a szoptatási időszak befejezése után. További információkért keresse a hasplasztika Budapest oldalát, részletes konzultáció érdekében.


eszpresszo.hu

A tökéletes kávébolt ismérve, hogy a választék rendkívül széles és az árak is vegyes skálán mozognak. Ez azért előnyös, mert a kávé rendelés egyfajta rituálé azok számára, akik napi szinten fogyasztják és szeretnek váltogatni. Továbbá ha a kávé rendelés online történik az lehetőséget ad arra, hogy igény szerint megismerjék a termékről alkotott véleményeket, más rajongók ízvilágán keresztül.


 

bestmarketing.hu

Az online reklámok világában tökéletes választás egy online marketing ügynökség. Válaszd a BestMarketing Kft.-t. Profi hirdetéskezelés, SEO, weboldal készítés.


vill-door.hu

Lakásfelújítás előtt állsz? Széles festett beltéri ajtó és dekor beltéri ajtó választékunkban biztosan megtalálod a megfelelőt. Minőségi CPL beltéri ajtó és bukó nyíló műanyag ablak kínálatunkban pedig szintén fantasztikus ajánlatokat találsz majd. A részletekért látogass el a vill-door.hu weboldalára!

Hívjon minket!