Oldalak

Hajegyenesítés

Amíg korábban tartós hajegyenesítés után nem lehetett a hajat kémiai eljárással kezelni (például festeni), addig mára – köszönhetően a technológiai fejlődésnek – vannak olyan termékek, amelyekkel szinte bármit elbírnak a frissen egyenesített tincsek. A szőkítést általában igyekszünk elkerülni, azonban keratinos kezelés után akár a balayage is beleférhet.A tartós hajegyenesítés olyan eljárás, ami a hajat 3-4 hónapra egyenessé, gyönyörűvé teszi és közben nem mellesleg a hajat is ápolja!A Great Lengths világvezető márka a hajhosszabbítás területén, nemzetközi sikere az egész világon elismert. Kiskoromban nagyon szerettem fodrászhoz járni, nagyon érdekelt hogy mi történik éppen a hajammal, figyelemmel kísértem a fodrász munkáját. Majd érettségi után döntöttem el hogy kitanulom a szakmát és azóta egyre jobban szeretem. Örülök hogy emberekkel foglalkozhatok és örömet szerezhetek nekik.


 

Euro árfolyam

A dollár árfolyam grafikon elemző egyéb pl. MNB oldalról megjelenő tartalom oldalunkba beillesztve. A dollár árfolyam grafikon elemző használatával elhagyja oldalunkat, a megjelenő tartalomért, hírekért, reklámokért oldalunk készítő felelősséget nem vállalnak.


 

Medence fóliázás

A medence fóliázás árak anyag és munkadíjjal együtt értendők.Ha azon kevés szerencsések közé tartozol, akinek saját medencéje van, de nem találsz hozzáértő szakembert a feladathoz, akkor most megérkeztél a megfelelő helyre ahhoz, hogy a medence felújítás neked is sikerüljön.A medence építés bár nem túl bonyolult mégis sok odafigyelést igénylő folyamat. Pontosan ezért sok ügyfelünk “kulcsrakész” kivitelezést igényel tőlünk, de minden évben akadnak olyanok, akik költség hatékonysági okokból Maguk intéznék a medence építés folyamatát.Fémfalas fóliás medencék és épített medencék fóliázásához szükséges medence fólia és tekercses fólia, melyet szakembereink precízen telepítenek az Önök kényelme érdekében


 

Nyílászáró

Kiváló minőségű német SCHÜCO 7 légkamrás műanyag nyílászáró fehér színben akciósan akár 3 rétegű üvegezéssel -37% kedvezménnyel kapható üzleteinkben. Ha nyílászáró, bízza a profi szakemberekre.


 

Szélvédőcsere

A szakszerű szolgáltatásunk során Ön a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapja, a helyszíni szélvédőcsere és javítás minden előnyével. Hozza el autóját, mi kicseréljük a szélvédőt.


 

Fűkaszálás

A fűnyírás és fűkaszálás gyakoriságát is a fű fajtája, növekedési üteme határozza meg, de általános aranyszabály, hogy a fű hosszának egyharmadánál többet soha ne kelljen levágni. Ha elhanyagolták, régen vágták a füvet és túlságosan magasra nőtt, tanácsos inkább több részletben visszavágni a kívánt magasságra. Itt is, ahogy minden kerti és talajkezelő feladatnál a látványos eredmény kulcsa a rendszeresség!A zöldterület gondozás, kertrendezés, fakivágás után a gallydarálás ághulladékot, lombot nagy teljesítményű géppel felaprítjuk, kérésre el is szállítjuk, így sokkal gazdaságosabb.Az irodatakarítás a tiszta és higiénikus munkahelyi környezet kialakításával a legösszetettebb, legaprólékosabb feladat.


 

Kárpitos

Közel 16 éve foglalkozunk kárpitozott bútorok teljes körű felújításával, javításával, kárpitozásával. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően kiváló minőségű kárpitosmunkát végzünk. Elkészült bútorainkból láthat egy válogatást Galériánkban, keresgéljen bátran és hívjon ha valami megtetszett.


 

Irodaszerek

Papír, írószer, irodaszerek a legnagyobb választékban, rendelj online olcsóbban. Vásárolj most 20%-os kedvezménnyel mindent ami az otthoni irodába kell. További irodaszer termékünk még a mágnestábla.


 

Beltéri ajtó

A beltéri ajtók minimális vastagsága 6cm ez alatt a pántáskák nem férnének el a beltéri ajtó tokszerkezetében. Ennek kiküszöbölésére vagy a belső falburkolattal tudunk korrigálni (falvastagság + csempe) vagy gpiszkarton csíkkal történő alá duplungolással. Tekintse meg termékújdonságainkat, nézze meg az új ajtó designokat, tok megoldásokat, az új borításokat, az új színeket »Delta matt*Az sem mellékes szempont, hogy ennél a típusnál Önnek már nem kell a festéssel foglalkoznia.

Az ajtó- és ablakcsere szakszerű elvégzése mellett korszerű árnyékolástechnikai rendszereket (redőny, reluxa, roletta, szúnyogháló) is kínálunk. Több száz ajtó- és ablakcsere, illetve új beépítés, valamint árnyékoló rendszer szerelés van a hátunk mögött, valamint rengeteg elégedett ügyfél.

A megfelelő nyílászáró kiválasztásához, pontos műszaki paraméterekkel kapcsolatosan. Ezért most egy új szolgáltatásunkra szeretnénk felhívni a figyelmüket. Az Ablakdiszkont 1990 óta foglalkozik nyílászárók gyártásával és értékesítésével. Egyike vagyunk azon kevés cégnek, amely képes nagy mennyiségben szabványméretű műanyag ablakokat és műanyag ajtókat raktározni, így Önnek szabvány méretű ablakaira nem kell heteket várni, mivel ezt az Ablakdiszkont  a legrövidebb idő alatt fogja teljesíteni, vagyis AZONNAL!Termékpalettánk teljeskörű, azaz megtalálja az alaptípustól kezdve a felsőkategóriás termékeket is. Legyen az műanyag ablak, műanyag ajtó, beltéri ajtó, vagy akár redőny. Ha műanyag nyílászáróra van szükségünk, lehetőségünk van fehér színű műanyag ablak, egy oldalán színes műanyag ablak, két oldalán színes műanyag ablak vagy akár alumínium borítású műanyag ablak mellett letenni a voksunkat. Utóbbi jelenleg bevezetés alatt áll, friss információkért kövesse figyelemmel honlapunkat.


Napelem

Számolja ki, mekkora napelemes rendszerre van szüksége, villanyszámlája kiváltásához, vagy elektromos autója tankolásához!Ingyenes és gyors napelemkalkulátor valódi számokkal! Szerencsére a magyar családi házak döntő többsége ebből a szempontból teljesen alkalmas napelem rendszerek telepítésére. Egy átlagos napelem rendszer számára egy durván 25 m2-es szabad tetőfelület bőven elegendő. Az ideális kiépítés 30-40 fok közötti dőlésszöget követel meg, míg a helyi adottságok – például árnyékolás megléte – figyelembevételével a lehetőség szerinti legpontosabb déli irányú tájolást.


plasztika.info.hu

A nők életének legfontosabb momentuma, amikor gyerekét világra hozza. Azonban a növekvő méh hatására a hasizmok elgyengülnek, ami nagymértékű hízáshoz vezethet. Azok az anyukák, akik nem látnak más módszert régi alakjuk visszanyeréséhez a mellnagyobbítás vagy hasplasztika lehet a megoldás, a szoptatási időszak befejezése után. További információkért keresse a hasplasztika Budapest oldalát, részletes konzultáció érdekében.


eszpresszo.hu

A tökéletes kávébolt ismérve, hogy a választék rendkívül széles és az árak is vegyes skálán mozognak. Ez azért előnyös, mert a kávé rendelés egyfajta rituálé azok számára, akik napi szinten fogyasztják és szeretnek váltogatni. Továbbá ha a kávé rendelés online történik az lehetőséget ad arra, hogy igény szerint megismerjék a termékről alkotott véleményeket, más rajongók ízvilágán keresztül.

Call Now ButtonHívjon minket!